Sælge din/bandets musik online, bliv kendt og tjen penge

Hvis du, eller et band, har lavet noget musik du/I gerne vil have distribueret på nettet, så klik ind på tunecore.com

Den er amerikansk, og kan hjælpe med at få din/eller bandets musik kendt og solgt på nettet, som musiker/band beholder du alle dine rettigheder og royalties, når du anvender tunecore.com

Tunecore er en distributør, der hjælper dig med at sælge musik på nettet , Tunecore tilbyder også, at man som kunde hos dem, kan designe en widget, et lille program der relaterer til andre sociale medier, f.eks. myspace og iTunes, der præsenterer og linker den musik, du/I sælger online, gennem Tunecore.

Tunecore har samarbejde med bl.a. iTunes, myspace, amazon mp3,iHeartRadio,emusic, zune, vervelife Nokia Music Store og mange flere, det betyder , at din egen musik ligger på alle disse musiksites, så der er nok at gå i gang med.

Tilmeldingen er enkel:
Opret en konto , læg din musik, det kan være ringetone, album eller single, på Tunecore, fortæl hvem du/I vil have som dsitributør, opload et cover, der accepteres flere formater: JPG, GIF, PNG og RGB (72 pdi) eller bedre.
Når du har fortaget alle dine valg, er du klar til at tjene penge, og du kan få dem udbetalt når du vil, enten på din PayPal-konto, eller check, eller hvis du har en U.S bankkonto.

Tunecore har åbent hele døgnet, Du kan logge ind på din personlige Tunecore 24/7 alle dage hele året, du har fuld adgang til alt vedrørende din konto, oplæg musik, hente musik, få penge udbetalt osv.