Tjen penge på at sælge mobil lir

Med media plazza kan du tjene penge på nettet ved at sælge deres produkter, som er godt og ved alle former for grafisk mobil lir, så som: ringetoner, baggrunds billeder, sjove og frække videoer, JAVA spil og mm.

Eksempel:

Det er gratis og risikofrit at være medlem af media plazza og der er ingen krav om hvor meget du skal sælge, men hvis du ikke sælger noget tjener du jo heller ikke nogle penge.
Sådan kommer du i gang.

  1. Du skal starte med at oprette en konto på deres hjemmeside klik her.
  2. Hvis du allerede har en hjemmeside eller en blog, kan du vælge at indsætte smarte moduler ind mellem dit indhold eller som reklame banner i en af siderne.
    Det er nemt at tilpasse deres moduler så de passer i farve og størrelse, og man kan vælge hvilken kategori den skal vise, så hvis du har en fodbold side kan du vise dem her:
  3. Hvis du ikke har en hjemmeside kan du vælge en af deres færdige hjemmeside skabeloner og så skal du bare indsætte den på et webhotel og så har du en side som er klar til at give dig penge.
    Du kan finde en smart oversigt over de billigste danske webhoteller her eller en liste over nogle gratis webhotels udbyder her.

Held og lykke!