Tjen penge på facebook

Hvordan kan man tjene penge på facebook?
Der er mange annoncører som vil betale dig gode penge for hver kunde du kan skaffe dem, og der er mange kunder på Facebook, så hvis du kan lave et match, vil du kunne tjene mange penge på din ulejlighed.

Find den rigtige annoncør.
Start med at tilmelde dig disse to annoncenetværk, det er gratis og risiko frit at blive medlem.Når du har tilmeldt dig de to ovenstående annoncenetværk er du klar til at finde den første annoncør.
Du kan finde en annoncør ved af logge ind i et af ovenstående annoncenetværk.
Når du er inde skal du blot klikke på linket "Kampagner" i top menuen.
Her finder du en oversigt over de annoncører der er tilmeldt netværket.
Der står en række informationer om hver kampagne, det der er vigtigst er pris/indtjening det tal der står under denne kategori, er det du vil tjene per. kunde du kan skaffe.
Det er naturligvis en fordel at vælge et højt tal da du jo vil tjene flere penge på hver kunde, men det hjælper ikke noget kun at vælge ud fra hvor mange penge man kan tjene, men man skal også kikke på hvilken annoncør man kan skaffe kunder til.
Når du har fundet en kampagne som du tror du kan tjene penge på, skal du kopier et link fra annoncesiden, dette link skal du indsætte på Facebook.

Sådan skaffer du relevante Facebook kunder.
Du kan naturligvis starte med at kikke på din egen venneliste, prøv at find en kampagne som du selv syntes kunne være attraktiv, hvis du selv syntes godt om en kampagne er der også en større chance for at en af dine Facebook venner syntes godt om den!
Prøv lykken det er gratis, og muligheden for at tjene penge er stor.

Hvis du ikke har lyst til at tjene penge på dine Facebook venner, kan du tilmelde dig en Facebook gruppe, her kan det faktisk være muligt at lave en mere målrettet kampagne. Vælge en Facebook gruppe som koncentrere sig om et specifikt emne, og vælge så en kampagne som henvender sig til dette emne.