Sælg dit guld

Har du gamle smykker som du ikke bruger, bør du nok overvej om det ikke kunne betale sig at sælge nogle af disse smykker.
Guld prisen er højre end nogen sinde og man kan derfor tjene gode penge på at sælge sit guld.

Man kan sælge guldet på to måder:

Den første er den mest kendte, hvor man setter sine smykker til salg på brugtmarked så som Den blå avis, Gul og gratis eller lauritz, som der muligvis er det bedste sted at sælge sine smykker da de kan give en vurdering af hvor mange penge man kan få for sine smykker.

Den anden metode er at sælge sine smykke til et guld omsmeltnings firma, de køber dit guld med det ene formål at smelte det om, så det kan bruges som nyt guld, det betyder også at det ikke betyder nået om det er brugt guld, ødelagt smykke eller om der er nået helt andet galt, de køber alt guld og bekymre sig ikke om udseende men kun om hvilken karat guldet har.
Så her for du ikke penge for designet, men en vægt pris, som vurderes ud fra hvad guldprisen er på det tidspunkt du vælger at sælge.
Her er en liste over de hjemmesider som køber brugt guld:

Det kan altså godt betale sig at prøve at sælge sine brugte smykker, da man kan være heldig at få flere penge for designet, end hvad man ville have fået for samme smykke i guld pris.