Skaf hurtige penge

Har du brug for hurtige penge, her under kan du finde nogle ideer til hvordan du kan få flere penge.

Penge kan hurtigt blive en mangel vare og når man mangler penge kan man godt få følelsen af at man er nød til at gøre nogen drastisk, men vent, før du vælger den hurtigste metode for at opnå flere penge bør du tjekke de andre metoder.
Man er ikke altid nød til at låne penge for at få dem hurtigt, det er muligt at få dem på andre måde selvom at hastigheden ikke er den samme, kan det være en mere langsigtet løsning.

Få en hurtig 50’er

Dette er en hurtig måde hvor på man kan skaffe lidt flerer penge.
Man skal selv være medlem for at kunne tjene nogle penge, men bare rolig det er nemt og gratis at blive medlem. Tilmeld dig her.
Når man er medlem får man penge for at skaffe dem flere medlemmer.
Man får 50 danske kroner pr. ny medlem man skaffer, så det er en fordel at kende mange mensker.
Man optjener pengene rimlig hurtigt, det kommer naturligvis an på hvor hurtig dine venner er til at tilmelde sig, men man kan jo opfordre dem til at gøre det lidt hurtiger.
Efter man har optjent pengene går der optil 5 arbejdsdage før man får pengene udbetalt. De udbetaler kun til danske bankkontoer.

Spil og vind penge hurtigt

Hvis man er god altså rigtig god til et eller andet spil kan man tjene mange hurtige penge på at vinde.
Problemet er at man oftest skal bruge penge for at kunne vinde penge og de spille sider hvor på man kan vinde penge uden at bruge nogle er sider som ikke giver noget som er værd at arbejde for.
Så hvis du vil vinde hurtige penge bør du være god til et af neden stående spil og du bør være villig til at invister lidt for at kunne vinde meget.

Løn penge hurtigt

Der er flere måder hvor på man kan opnå en bedre økonomi hurtigt og denne metode er ikke den bedste, men kan være den eneste rigtige løsning.
Hos Ekspres Bank kan du låne op til 40000 kr. på 15 minutter, deres rente er forskellig alt efter hvor mange penge du skal låne og hvor lang tid du ønsker at væer om at betale dem tilbage, men de gør det nemt for dig at se hvor meget du skal betale for at blive gældsfri igen. Læs mere her.

Hos L’EASY kan du låne fra 5000 og op til 15000 kroner det er hurtigt og nemt, men du kommer også til at betale dem tilbage plus lidt ekstra, hos L’EASY er renten også forskellig alt efter behovet, men igen er det nemt at få overblik over hvor meget du komme til at skulle betale tilbage.Læs mere her.

Bare rolig her vil naturligvis komme flere tips og tricks til hvordan du kan tjene flere penge hurtigt. Denne artikel er sidst opdateret den 2. august år 2010.