Kom gratis online.

Opret gratis domaine hos co.cc


Det er nemt og hurtigt at oprette et gratis domaine på co.cc du skal dog være opmærksom på at du her ikke har mulighed for at oprette .dk eller .com domains men kun kan få en hjemmeside der hedder noget i stil med www.DitDomain.co.cc så hvis du kan leve med det er www.co.cc et godt sted at få oprettet sig et gratis domain.


Start dit eget websted uden egen betaling


Man kan også få et gratis domaine på www.dot.tk her stilles dog visse krav til ejeren af dette domaine så som at man skal vise deres bannere og man skal have min. 25 unikke besøgene, men da det altid vil være en fordel at have 25 unikke besøgene på en hjemmeside man vil tjene penge på, er det ikke noget man skal se som et problem men nærmere se det som en udfordring.


Gratis domæne hosting


Host din hjemmeside hos en af verdens mest populære web hosting firmaer.
Det her får du gratis:
  • 1500 MB disk plads.
  • 100 GB fri trafik.
  • PHP og MySQL server adgang.
  • Læs mere her.
Man kan finde flere gratis webhoteller på NetHoteller.dk de tilføje løbene flere webhoteller hvor man gratis kan hoste sit domæne.
Gratis oprettelse af domain ved samtidig oprettelse af webhotel - Fra 9 kr pr. md - Dansk Server placering - Ingen skjulte gebyrer og bindinger - Oprettelse indenfor 1 time i åbningstid. Klik her


Gratis domæne registrering.
Få et webhotel til din hjemmeside, som er nemt at bruge, nemt at opgradere og ikke mindst baseret på den nyeste teknologi.
Skal du bruge .dk .com .org .net domain?
Klik her!