Download gratis billeder

Her under finder du de 15 mest populære gratis foto sider

De royalty free stock fotosider er blevet meget populære, og der er derfor mange der gerne vil have en bid af kagen, nogle af disse sider satser udelukkende på reklame, og giver derfor deres billeder væk gratis.

Søg mellem tusinde vis af gratis billeder som du lovligt kan bruge til dine grafiske illustrationer eller designs. Der er nærmest ingen grænser for hvad du må bruge billederne til.

! vigtigt tip !
Før du går i gang med at bruge alt din tid, på at søge imellem de mange billeder, bør du vide at de billeder som er gratis, slet ikke er nær så gode i kvalitet som de professionelle og det vil tage dig meget længere tid at finde det rigtige billede som du har brug for i forhold til hvis du går ind på en professionel side hvor du hurtigt og nemt kan finde et rigtig godt billede.
Jeg bruger for det meste selv de professionelle stock foto sider da det kun koster 1$ for et kvalitets billede.

Dreamstime er en professionelt stock fotoside som dagligt frigiver et af deres højkvalitets billeder som man gratis kan downloade. De har mange tusende billeder som man frit kan hente og bruge som man vil!
Her kan man finde en del fotos af blomster og dyr.
De er i rigtig store og i okay kvalitet
Denne hjemmeside har nogle gode søgefunctioner hvor man kan søge efter farve og land
Dennne side er en af de største Royalty-free stock fotos sider
Tusindvis af royalty free billeder til hjemmesider, aviser, blade, video-og tv-produktioner, PowerPoint præsentationer, blogs og skolens arbejde
Denne hjemmeside har rigtig mange gode billeder som man frit kan hente og benytte.
De fleste er i en rimelig høj opløsning og i god kvalitet.
Man kan max download 100 fotos pr. dag og man skal være medlem dette er dog også gratis.