Tjen penge på din hjemmeside

Der er mange måder hvorpå du kan tjene penge på din hjemmeside, men hvilken måde er så bedst?

Denne artikel vil vise dig 3 forskellige måder og lære dig forskellen på de forskellige udtryk som ofte er brugt i sammenhæng med reklamer på internettet.

De 3 måder som er mest brugt til at tjene penge på ens hjemmeside er følgende:

  • Reklame Bannere
  • Affiliate Marketing
  • Google AdSense ⁄ Google Affiliate Network
Lad os starte nede fra og arbejde os opad.

Googles reklamations programmer for hjemmeside ejere. De lader dig tjene penge på disse 4 forskellige måder.

PPC: Pay Per Click – Hvilket giver dig et lille beløb hver gang en besøgene på din hjemmeside klikker på dit Google AdSense link.

PPA: Pay Per Acquisition – Hvilket betaler dig hver gang en besøgene klikker dit Google Affiliate Network link og køber et produkt på siden linket førte til.

PPM: Pay Per 1000 impressions – Betaler dig for hvert tusinde besøgene som ser dit Google Affiliate Network link (besøger din hjemmeside).

PPV: Pay Per Visitor – Betaler dig for hvert besøgene der klikker på dit Google Affiliate Network link, dog betaler det ikke hvis den besøgene klikker det samme reklame-link igen.

Det var noget af en mundfuld, men hvad du nu har lært, er hvordan de fleste andre reklame hjemmesider osse gør. De enten betaler dig for hvert et tusinde besøgene du har på din hjemmeside.

Betaler dig per person der klikker på dit reklame link eller betaler dig per person som klikker på dit reklame link og køber et produkt fra reklamens side.

Nu til affiliate marketing.

Affiliate marketing eller partner marketing om du vil, er når du reklamerer for et andet firmas produkt som en del af et partnerskab der giver dig rettighed i en hvis procent del af salgs beløbet.

Ligesom PPA hvor du blev betalt per person som gik ind på dit reklame link og købte et produkt fra reklamens side for du osse som partner en sum penge for hver gang du sælger dit valgte firmas produkt.

Tjen penge på din hjemmeside eller blog med affiliate marketing, vælge en partner:

Selv om både partner marketing og Googles reklamations program kan tjene dig penge via din hjemmeside er det på tide at snakke om en anden interessant måde, reklame bannere.

Reklame bannere er effektive på mange måder. De er meget visuelle og du kan endda vælge et banner der passer til din nuværende hjemmesides farver så den ikke ødelægger din hjemmesides design.

Reklame bannere har både tekst og billeder der er designet udelukket til at få folk til at klikke på banneret og kikke på reklamens hjemmeside.

Det betyder osse at flere af dine besøgene vil have en højere tendens til at klikke på dit reklame banner og der med tjene dig penge.

For at lære mere om reklame bannere og hvordan du kan tjene penge på din hjemmeside med en af de mest nemme og effektive værktøjer i enhver hjemmeside ejers arsenal læs mere HER!
Har du ikke en hjemmeside?


På denne hjemmeside kan du nemt og hurtigt finde det bedste og billigste webhotel,
som passer til dit behov.
Tjek deres let overskuelige liste og sammenlign priser, plads og servertyper.
Det muligt at oprette en hjemmeside eller en blog gratis.
Og da det ikke koster noget at få reklamer på sine sider, kan man begynde at tjene lidt ekstra uden udgifter.


Gratis webhosting.


Host din hjemmeside hos en af verdens mest populære web hosting firmaer.
Det her får du gratis:
  • 1500 MB disk plads.
  • 100 GB fri trafik.
  • PHP og MySQL server adgang.
Læs mere her.