Freelance it-supporter

Enanden.dk er en dansk hjemmeside der tilbyder freelancer it-supporter 225 kr. i timen for at hjælpe hr. og fr. Danmark med minder pc problemer såsom hjælp til installering af trådløst netværk, virus på en computer eller hvis der er vanskeligheder med opsætning og programmmer.

Det kan være et rimelig nemt jobs for den gabede pc bruger men det kan samtidig være sådanne problemer den almenelige dansker bare ikke ved hvad man skal stille op med.

Du behøver ikke nogle uddannelse og det er heller ikke nået krav at du skal kunne lave en computer helt fra bunden man beskriver sine kvalifikationer til enanden.dk og der er så deres opgave at finde det arbejde der passer dig

Sådan funger det!
En person med et pc problem ringer til it-hjælpen(enanden.dk) de vuder problemstiligen og finde derefter de kvalifikiserde it-supporter der bor i lokalområdet.
Hvis det er dig der er den lokale ekspert vil du modtage en sms med en opgave beskrivelse, du bestemmer helt selv om du har tid eller lyst til at løse opgaven.
Hvis du takker ja til arbejds opgaven tager du ud til kunden og fixer computeren hvorefter kunden betaler Enanden.dk som så betaler dig din løn.