Bliv en del af det danske annoncenetværk Partner-Ads

Partner-Ads er et dansk annoncenetværk, som udmærker sig ved at have mange unikke partnerprogrammer i deres netværks portfolio.

Fordele:
1. Hos Partner-Ads kan alle med en dansk hjemmeside være med i deres affiliatenetværk.
2. Man kan finde mange små partner som ikke kan findes andre steder, det i sig selv er en rigtig god grund til at tilmelde sig deres affiliatenetværk, da man jo altid skal gå efter at finde så mange affiliate partner som muligt, der tilbyder det som ens besøgende kunne være intraseret i. Det vil oftest medføre en højre konvertering og der med en støre indtjening til dig.
3. Man kan gratis downloade en masse fede call-to-action knapper som kan hjælpe med at få den besøgende til at klikke på dine affiliate links! Tip: det er gratis at være medlem af Partner-ads så man kan rolig tilmelde sig bare for at få glæde af de fede call-to-action knapper!
4. Man kan helt selv bestemme vilke reklamer man vil vise.

Ulemper:
1. Selv om at man er medlem af deres affiliatenetværk skal man ansøge om deltagelse i vært enkelt partnerprogram som men ønsker at være en del af.
Det betyder at man vær gang skal vente på at blive godkendt af annoncøren før man kan bruge deres annoncer, det går oftest hurtigt, men det er stadig irriterende at skulle vente på et svar når man bare gerne vil tjene penge her og nu!
2. De giver kun muligheden for at bruge reklame banner og almindelige tekst links.

Konklution:
Partner-ads kan klart anbefales som et godt suplemang til de større affiliatenetværker!
Klik her for at blive en del af Partner-Ads annoncenetværk