Tjen penge som eBay partner

I denne artikel vil du lære om de forskellige måder som man kan tjene penge på som en eBay partner. eBay har en masse værktøjer der giver enhver hjemmeside ejer muligheden for at sælge eBay's produkter på sin hjemmeside.

eBay giver dig 5 måder hvorpå du kan tjene penge på din hjemmeside eller blog:

  • Creatives
  • Link Generator
  • Editor Kit
  • Rss Feeds
  • Costum Banner

Creatives er eBays svar på hvordan man sælger et produkt via billeder. Creatives er bedst egnet for hjemmesider der har en stor mængde af besøgende om måneden fordi selve billederne er designet til at dække en bred mængde af besøgende.

Derfor fraråder jeg hjemmeside ejere med mindre end titusinde besøgende om måneden til at bruge eBays Creatives værktøj.

eBays link generator er fantastisk nemt at bruge og kan være effektivt hvis man bruger lidt tid på at vælge at linke til produkter som passer ens tekst så godt som muligt.

eBays link generator har osse den smarte funktion at den er "Geo-targeted". Det vil sige at hvis du har besøgende fra eksempelvis: Danmark, England og Tyskland. Så sørger eBays link generator automatisk for at de besøgende kommer ind på den eBay side som passer til det land hvor de bor.

Link generatoren lader dig osse se statistikker over hvor godt dine forskellige links klarer sig på din hjemmeside, hvilket kan hjælpe dig med at finde den bedst mulige måde at placere dine links på.

eBay's editor kit er osse en interessant måde hvorpå man kan tjene penge på hjemmesider. Den lader dig placere eBay produkt lister på din hjemmeside som bliver opdateret automatisk.

Det er lidt ligesom at have sin egen mini-eBay på sin egen hjemmeside. Du kan selv vælge hvordan din eBay kit ser ud og få den til at passe perfekt ind på din side.

Du kan vælge hvilken slags produkt liste du vil vise, ved at vælge enten hvilken kategori, søgeord eller andre søgekriterier som eBay understøtter for at vise lige præcis hvad du tror dine besøgende kunne blive fristet mest af.

Rss Feeds er noget der først blev rigtigt brugt da blogs kom til, men det betyder ikke at hjemmesider ikke kan bruge det. eBay lader dig inkludere produkter fra deres hjemmeside i dit rss feed, hvilket umiddelbart måske ikke lyder så interessant.

Men det er det skam. Efter at blogs blev populære kom der flere og flere rss feed arkiver, hvor man kunne indsende sit rss feed for få flere besøgende på sin hjemmeside og blog, men også for at få flere læsere, da der er flere og flere som tilmelder sig rss feeds for at de seneste opdateringer fra deres favoritsider.

Det betyder at hvis du bruger eBays rss feed værktøj samtidig med at du holder din hjemmeside en smule aktiv, kan du nu vise eBay reklamer dobbelt så mange gange, ved kun at bruge 5 minutter på at få sat dit rss feed op.

Tjen flere penge på dine reklamer med eBay's smarte "Costum banners" eller unike bannere som vi ville sige på dansk.

eBay lader dig vælge mellem en masse designs og forskellige farver for at få et banner som passer din side perfekt. Du kan endda selv få lov til at designe dit eget hvis du vil have det lidt mere specielt.

Dog har eBay gået et skridt videre og nu kan du via deres bannere vælge et bestemt produkt eller produkter inden for en bestemt kategori til at blive vist med dit banner.

Du kan osse tilføje en søgefunktion på dit unikke banner hvilket giver dine besøgene adgang til ethvert eBay produkt direkte på din egen hjemmeside.

Er du parat til at tjene penge online som en eBay partner?