Her er alle de danske affiliatenetværk

Her under kan du finde alle de danske affiliatenetværk.
Vi har indekseret dem efter personlig erfaring, med den bedste på toppen af listen.

EuroAds

Grunden til at EuroAds er på toppen af denne liste, er fordi at vi helt klart mener at EuroAds er det affiliatenetværk som man først bør tilmelde sig. De betaler dig et af markedets højeste split og har altid nogle af de bedste kampagner klar til din hjemmeside. Det er nemt og gratis at tilmelde sig, du skal bare klikke på dette link, og ud fylde deres tilmeldings formular, her efter kan du frit afbenytte alle deres partnerlinks og alt det andet reklamemateriale som de stiller til rådighed.
Opret en EuroAds konto her

TradeDoubler

Det betyder ikke nået at TradeDoubler ikke er et dansk firma, de høre stadig til på denne oversigt over danske affiliatenetværk, da de har rigtig mange danske affiliate partner som tilbyder dig høj kommission for din reklameplads. Man ville nærmest ikke kunne lave denne oversigt uden at tilføje TradeDoubler, da de er en af europas største affiliatenetværk med alle de store europæiske firmaer på deres partner liste. Her er en lille oversigt over hvad man kan finde på deres liste: Apple, Blockbuster, dell, Philips, iTunes, Coolshop, CDON.COM Alle disse stor firmaer og mange flere ønsker at give dig penge for at promovere deres produkter/brands.
Tilmeld dig TradeDoubler her

IQ medier

Selv om at IQ medier er en rimelig ny spiller på det danske marked, er de helt klart en af de affiliatenetværk som du bare må være en del af hvis du ønsker en seriøs indtjenings mulighed. De er et affiliatenetværk som er i høj vækst, ikke kun i Danmark, men nu også i Sverige og Norge. Deres hurtige fremgang skylles i højgrad deres høje indtægtsmuligheder og deres brugervenlige annoncesystem.
Besøg IQ medier

Partner-ads

Partner-ads har rigtig mange unikke partner i deres annoncenetværk. Dette skyldes at de har lavet nogle fantastiske kampagne løsninger som både giver partneren og annoncøren gode indtjenings vilkår.
Tjek de mange annoncer her

Adservice Media

Adservice Media har i mange år været blandt de førende leverandør af danske reklamekampagner, og har stadig en af de største danske annoncepartner programmer med mange fantastiske kampagner i deres annoncenetværk. Du bør helt klart tilmelde dig Adservice Media annoncenetværk vis du vil tjene nogle flere penge på dine bannerkampagner. Det er naturligvis gratis at blive medlem, du skal bare udfylde deres tilmeldingsformular, du kan finde den ved at klikke her.