Tjen penge som Apple affiliatepartner

Ønsker du at tjene penge på at sælge Apple produkter uden at skulle bruge tid og penge
på at starte din egen internetbutik?


Det er faktisk muligt!
Apple har indgået et samarbejde med TradeDoubler hvor alle TradeDoublers medlemmer gratis kan tjene penge på at sælge Apple produkter så som iPhone, iPod og MacBook.

Hvem er TradeDoubler?
TradeDoubler er et professionelt partnerprogram som tilbyder medlemmer muligheden for at tjene penge på sælge, markedsfører og promover andres produkter/ydelser!

Sådan kommer du i gang!

  1. Du skal starte med at tilmelde dig TradeDoubler´s partnerprogram, det kan du gøre ved at klikke her.
  2. Udfyld deres tilmeldingsformular. (Husk at læse deres medlems betingelser.)
  3. Søg på Apple i deres søgeboks i fældet "Programnavn eller -ID:" (Du behøver ikke at udfyld de andre fældet, du skal bare kikke på søg)
  4. Klik på linket som hedder "Apple Store DK" og der efter på "Overview".
  5. Nu skulle du gerne være kommet til Apples infomartions side, her skal du sterte med at accepterer deres partner betingelser dette gøres ved at klikke på den lille firkantede boks til venstre for teksten "Jeg har gennemlæst aftalen, og jeg accepterer betingelserne" når der er et grønt flueben i boksen skal du klikke på den blå knap hvor på der står "Ansøg til dette program".
  6. Når du er blivet accepteret som en Apple affiliate kan du frit afbenytte deres grafiske elementer og her ved begynde at tjene penge på at sælge Apple produkter på nettet!