Tjen penge som amazon affiliate

Amazon giver dig mange måder at tjene penge på, som en amazon affiliate, eller en "amazon associate" som amazon selv kalder det.

I denne artikel vil jeg forklare dig de forskellige måder hvorpå du kan tjene penge på din hjemmeside eller blog med amazon. Amazon giver dig de følgende måder at tjene penge med dem:

  • Links og bannere
  • Widgets
  • aStore

Links og bannere er en nem og udbredt måde at sælge produkter online på. Amazon har mange forskellige reklamebannere at vælge imellem så det er ikke noget problem at finde et der passer din side.

Amazon giver dig osse muligheden for at styre alle dine links fra amazons egen hjemmeside, der kan du osse se hvor godt dine forskellige links klarer sig, så som hvor mange der har købt via dine forskellige links.

Udover de traditionelle links og bannere, giver amazon dig osse mulighed for at bruge billeder af deres produkter som links. Dette kan være specielt effektivt hvis du har skrevet en tekst om et bestemt produkt.

Links og bannere er brugt på alle slags hjemmesider og blogs.
Med amazon's links og bannere har du den fordel at du kan vælge lige præcis de produkter som du vil sælge, og med amazons store udvalg er det nemt at finde produkter som der vil interessere dine besøgende.

Amazons partner program giver dig osse muligheden for at bruge widgets på din hjemmeside eller blog. Et widget er en kode som du sætter ind på din hjemmeside som så gør eller viser en bestemt ting.

Eksempelvis giver amazon dig widgets der kan vise dine besøgene hvad for nogle produkter du bedst kan li. Amazon giver dig osse muligheden for at lade dine besøgene høre et stykke af en sang, og der efter har den besøgende muligheden for at købe sangen direkte fra din hjemmeside.

Widgets er nemme at sætte op og kan give din egen hjemmeside meget mere funktionalitet samtidig med at du tjener penge ved at lade dine besøgene købe produkter fra amazon.

Amazon har osse widgets der er specielt lavet til blog ejere, så hvis du har en blog er der osse noget specielt for dig. Det store udvalg af widgets på amazon er en fantastisk måde at give din hjemmeside lidt extra at kikke på, og er effektivt til at få dine besøgendes opmærksomhed.

Nu er det tid til at snakke om amazons sidste tilbud til dig som vil tjene penge på din hjemmeside.

Amazons astore er en nem løsning for dem som gerne vil have en ebutik, men ikke er så god til at kode hjemmesider. Astore kræver ingen form for teknisk viden at sætte op og lader dig sælge ethvert amazon produkt direkte på din egen side.

Du kan vælge kun at vise produkter på din egen aStore som er inden for en bestemt kategori. Dette er specielt effektivt hvis du har en hjemmeside inden for en bestemt niche men mangler produkter at sælge.

Amazon's aStore er et nemt værktøj at bruge hvis man ønsker at have sit eget e-shop men ikke ved hvordan man laver sådan et.

Vil du tjene flere penge på din hjemmeside eller blog?
Besøg amazon.com